torsdag den 12. januar 2012

Øko mad, ikke dyrere

Øko mad bliver ikke dyrere


Det behøver ikke være dyrare at spise økologisk. Nu har også Kvickly fået rigtigt meget øko mad og de har rimlige priser. Det bedste er at lave meget mad en dag f.ek. en sallad på grove grøntsager som grønkål, selleri, rodfrugter m.m. og en dag spise måske rejer til, næste dag lidt mere pebberfrugt eller frisk mango og kylling så behøver det ikke blive alt for dyrt.

Når man spiser økologisk mad, får kroppen alle de næringsstoffer den behøver, og man spiser heller ikke så meget som man ellers skulle have gjort af "mad" der er fuldt af kunstige tilsatser og kemikalier. Da bliver kroppen nærings behov ikke dekket og den skriger for mere mad, den mangler mere ernærig.

Hvis man spiser hvidt brød med ost og syltetøj om morgonen, så er man sulten igen efter en kort tid, og det er fordi kroppen skriger efter ernæring, dine depåder er ikke blevet fyldt op, du har isetedt brugt dine depåder i knoglerne for at få de mineraler kroppen mangler for at fungere optimalt.

Hvis man så spiser non-foods som hvidt brød og syltetøj i lang tid så er det muligt man får benskørhed eller andre livsstilsygdommer som diabets II.

Få tips ved at gå ind på linket og spis dig til et sundere liv.

http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadguide/tjekguidemad/ECE1392295/saadan-spiser-du-oekologisk-uden-at-betale-mere/

Posted by Sofie 03 Oct, 2011 10:30:48




Ingen kommentarer:

Send en kommentar